O nama

Trgovina "Zdravo seljački" nastala je kao zajednička vizija dvojice prijatelja iz djetinjstva. Svojom ponudom i misijom vraća nas u doba kada smo jeli ono što smo sami proizveli. Kao što i samo ime govori nudimo zdrave proizvode hrvatskog sela.


Od suhomesnatih delicija preko mliječnih proizvoda, medova, zimnice, vina i rakija pa do svježeg voća i povrća kod nas će svako naći nešto za svoj prirodni gastro užitak. U stalnoj ponudi imamo vrhunski drniški pršut kojeg možete kupiti u komadu, bez kosti, strojno rezanog i vakumiranog ili ručno rezanog. Od super ukusnih suhomesnatih proizvoda tu su još: drniška pečenica, suhi svinjski vrat i panceta, domaće češnjovke i kranjske kobasice za kuhanje, slavonske, samoborske i istarske sušene kobasice, kulenova seka, dimljeni hamburger, goder, te neodoljivi jeger.

Za svježe mlijeko i mliječne proizvode zaduženi su naši prijatelji iz obližnjeg Desinića, mini mljekara Veronika.


Bogati izbor delikatesnih sireva stiže nam iz obiteljske sirane obitelji Pernjak sa otoka Paga koja ima 120 godina dugu tradiciju proizvodnje sireva: Paški, Kolanjac i Otočan i te poznati Livanjski, Ovčji i Trapist koji proizvodi obitelj Puđa u triljskoj radnoj zoni Čaporice.


Osim navedenog naše police još ispunjavaju: med iz Hreljina, rakije iz Požege, zagorski likeri, bučino ulje iz Žabnice, maslinovo ulje i dalmatinska kvasina sa Korčule, jabučni ocat, prirodni sokovi i proizvodi od paradajza iz okolice Zagreba, Zebrano mlinci, tjestenina iz Zeline i delikatesni čvarci iz Samobora. 


Svaki dan nam stiže svježi, miješani raženi kruh ravno ispod peke, a sve to na kraju možete zaliti vrhunskim vinom i zasladiti ručno rađenim keksima iz najslađe Zagrebačke slastičarnice Cukeraj.


Cijene su i više nego razumne, a kao korisnik našeg loyalty programa ostvarujete povrat novca u iznosu od 2% prilikom baš svake kupovine kao i dodatne pogodnosti putem stalno prisutnih popusta i akcija.


Postoji li, nakon ovoga, barem jedan razlog da već danas ne krenete u avanturu kupovine kod omiljene trgovine Zdravo Seljački ???


Vidimo se...

Uprava:

Adresa:

Bruning trade j.d.o.o.
Vrapčanska 169/1

10 000 Zagreb
Tel.: +385 1 348 4315

Gsm.: +385 91 664 4002

Trgovina:

Adresa:

Donje Vrapče 53a
10000 Zagreb

Tel.: +385 1 788 8930