Opći uvjeti prodaje

Uslugu prodaje na internetskim stranicama Zdravo Seljački pruža: Bruning Trade j.d.o.o., Vrapčanska 169/1, 10 090 Zagreb, oib.: 61849276954.
Molimo naše prijatelje, kupce da se prije kupovine putem naših stranica upoznaju sa pravilima i uvjetima kako bi izbjegli eventualne teškoće prilikom korištenja sustava.
Korištenjem usluge internet trgovine Zdravo Seljački smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati s ovim uvjetima prodaje, te da ih u cijelosti razumiju i prihvaćaju. Ovi Uvjeti primjenjuju se na prava i obveze koja se odnose na kupnju proizvoda, te prava i obveze koje proizlaze iz sklapanja Ugovora o prodaji na daljinu između potrošača kao krajnjeg kupca i Zdravo Seljački internet trgovine.
Bruning Trade j.d.o.o. zadržava pravo izmjene ovih Uvjeta i/ili izmjene sadržaja internet stranica u svako doba bez prethodne najave, te neće biti odgovoran za bilo koje moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Možebitne promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovoj internet stranici.
Korisnici usluga Zdravo Seljački internet trgovine mogu biti isključivo punoljetne osobe. Roditelji ili skrbnici dužni su voditi računa da ne dođe do korištenja od strane njihove djece ili maloljetnih osoba te Bruning Trade j.d.o.o. nije odgovoran za posljedice takvog korištenja.


NAPOMENA
Napominjemo da su fotografije proizvoda informativne prirode te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati proizvodima koji su predmet narudžbe. Također ističemo da vizualni identitet proizvoda prikazan na fotografiji ne mora u potpunosti odgovarati izgledu proizvoda u stvarnosti te kupac proizvode ne može reklamirati sa te osnove.
Bruning trade j.d.o.o. će u svakom trenutku na internet stranicama zdravoseljacki.com nastojati objavljivati točne i aktualne podatke, ali ne preuzima odgovornost za točnost i potpunost istih.

PRODAJA – SKLAPANJE I RASKID UGOVORA
Ugovor između tvrtke Bruning trade j.d.o.o. i korisnika kao kupca zaključen je u trenutku kada korisnik zaključivanjem narudžbe ili na bilo koji drugi način koji je utvrđen ovim uvjetima prihvaća iste koji ujedno čine ponudu tvrtke Bruning trade j.d.o.o.
Ugovor se zaključuje putem: letaka sa narudžbenicom u tiskanom obliku, telefonom i internetom.
Predmet ugovora je kupnja odabrane usluge i/ili proizvoda uz plaćanje cijene koja je navedena za iste.
Ugovor postaje obvezujući u trenutku kada korisnik prihvati ponudu na jedan od slijedećih načina:
1. dostavom narudžbenice sa tiskanog letka i odabirom načina plaćanja
2. dovršenjem narudžbe kao registrirani korisnik ili korisnik gost na zdravoseljacki.com i odabirom načina plaćanja
3. dovršenjem narudžbe putem telefonskog poziva na brojeve: 01 7888 930, 091 66 44 002
4. 091 34 87 261 i odabirom načina plaćanja
Prilikom registracije obvezno je odabrati ime koje će koristiti prilikom naručivanja i zaporku. Također je potrebno ostaviti ispravnu mail adresu i sve podatke potrebne za registraciju. Najstrože je zabranjeno korištenje tuđih podataka.
Ukoliko dođe do povrede ili kršenja navedenih uvjeta, Bruning trade j.d.o.o. može ugasiti registraciju korisnika bez ikakve naknade bilo kakvog troška ili štete.
Korisnik ima pravo jednostrano raskinuti ugovor bez navođenja razloga u roku od 14 dana i to u slučajevima :
⁃ ako je isporučena roba sa greškom
⁃ ako je isporučena roba sa istekom roka trajanja
⁃ ako je isporučena roba koja nije naručena
Korisnik nema pravo jednostrano raskinuti ugovor u slučajevima:
⁃ ako mu je usluga u potpunosti ispunjena, a on je upoznat sa činjenicom da će izgubiti pravo na jednostrani raskid ugovora ako mu je usluga u potpunosti ispunjena
⁃ ako je roba koja je predmet ugovora bila otpečaćena nakon dostave, a zbog higijenskih ili zdravstvenih razloga nije pogodna za vraćanje.
⁃ ako je roba nakon dostave nerazdvojivo pomiješana sa drugim stvarima
Ukoliko dođe do jednostranog raskida ugovora od strane kupca, Bruning trade j.d.o.o. će izvršiti povrat novca u roku od 14 dana od dana kada roba bude vraćena. Troškove povrata robe snosi kupac.
Prihvaćanjem ovih uvjeta prodaje kupac pristaje na odredbe ovih uvjeta te prihvaća da oni čine sastavni dio ugovora.

IZJAVA O PRIVATNOSTI
Internet trgovina Zdravo Seljački garantira zaštitu korisničke privatnosti i sve informacije koje se daju dok se koriste ove web stranice.
Internet trgovina Zdravo Seljački će redovito obavještavati korisnike o načinu na koji upotrebljava prikupljene podatke, davati mogućnost izbora o sudjelovanju u marketinškim kampanjama i upotrebi njihovih osobnih podataka.
Pristupni se podaci ne smiju dijeliti sa trećim osobama i potrebno je ograničiti pristup računalu i čuvati pristupne podatke.
Na internetskim stranicama naše trgovine primjenjujemo kolačiće (eng. cookies) kako bi Vam osigurali funkcionalnost i jednostavnost korištenja internetskih stranica naše trgovine. Nastavkom korištenja Zdravo Seljački internet stranica pristajete na primjenu istih.

OBAVIJEST O NAČINU PODNOŠENJA PRIGOVORA POTROŠAČA
Sukladno članku 10. stavka 3. Zakona o zaštiti potrošača (Nnbr.41/14) obavještavamo potrošače da nezadovoljstvo u odnosu na kupljeni proizvod ili pruženu uslugu mogu dostaviti u pisanoj formi putem pošte ili osobno na adresu:
Donje Vrapče 53 a
10090 Zagreb
ili mailom na info@zdravoseljacki.com
Za sva ostala pitanja, prijedloge i komentare nazovite na broj:
01 7888 930