Naručivanje i kupovina

UPUTE ZA NARUDŽBU I KUPOVINU

Narudžba i kupovina na Zdravo Seljački internet trgovini se može ostvariti na više načina:
⁃ kupovina kao registrirani korisni
⁃ kupovina kao privremeni korisnik
⁃ kupovina putem telefona 00385 1 7888 930 ili 00385 91 664 4002
Registrirani korisnik radi prijavu na početnoj stranici biranjem opcije "prijavite se".
Privremeni korisnik ispunjava obrazac za osobne podatke prilikom naručivanja.
U oba slučaja korisnik je odgovoran za točnost unesenih podataka. Mogućnost ažuriranja podataka omogućava izmjenu istih zbog nastalih promjena ili nekog drugog razloga.


REGISTRACIJA
1. Ukoliko niste registrirani, na početnoj stranici odabirete opciju "prijavite se" i kreirate korisnički račun, a ako ste već registrirani onda se prijavljujete putem opcije "prijavite se".
2. U obrazac koji Vam se otvorio upisujete tražene podatke i odaberete opciju "registriraj se".
3. Na mail koji ste naveli stići će Vam potvrda registracije sa pristupnim podacima.
4. Sada ste registrirani korisnik i u svakom trenutku imate pristup svom računu.

KUPOVINA

Kupovina se obavlja odabirom proizvoda koji se, klikom na link "dodaj u košaricu", dodaju proizvodima koje ste odlučili kupiti. Kupovina se završava klikom na link "završi kupovinu" i potom, slijedeći nekoliko jednostavnih koraka, defnirate adresu i način dostave te način plaćanja. Narudžba se šalje na zdravoseljacki.com, a Vi na svoju email adresu dobivate potvrdu o obavljenoj kupovini.


NARUDŽBA I KUPOVINA PUTEM TELEFONA

Ovo je najjednostavniji i najbrži način naručivanja. Jednostavnim pozivom na broj 00385 1 7888 930 ili 00385 91 664 4002 dolazite u priliku da sa našim izuzetno ljubaznim djelatnikom dogovorite sve potrebne detalje oko kupovine i dostave Vaših omiljenih gastro užitaka na kućna vrata.


DOSTAVA

Minimalan iznos računa za dostavu je 100,00 kn. Dostava za narudžbe do 500,00 kn naplaćuje se 40,00 kn. Iznad 500,00 kn je besplatna. Krajnji rok isporuke je četiri dana od zaključenja ugovora, a ukoliko bi došlo do promjene rokova odmah ćete biti kontaktirani od strane naše službe za korisnike. Sve narudžbe zaprimljene radnim danom i subotom do 12 sati obrađujemo isti dan. Narudžbe zaprimljene radnim danom i subotom iza 12 sati obrađujemo slijedeći radni dan. Narudžbe zaprimljene subotom iza 12 sati obrađujemo u ponedjeljak. 

Za sve ostale upite o dostavi obratite nam se na e-mail: info@zdravoseljacki.com. Ili na broj telefona 00385 1 7888 930.

NAČINI PLAĆANJA 

• Pouzećem: naručena roba se plaća gotovinom prilikom preuzimanja. Ovo se plaćanje odnosi samo na Republiku Hrvatsku.
• Virmanskom uplatom: ako ste odabrali ovaj način plaćanja, možete ga izvršiti putem opće uplatnice u banci, pošti, fini ili Internet bankarstvom. Nakon što ste naručili proizvode, primit ćete mail s potvrdom narudžbe i ponudom za plaćanje. Presliku uplatnice potrebno je dostaviti putem e-maila ili faxa kako bi Vam robu isporučili na vrijeme.
• Mobilnim vaučerom (samo korisnici našeg loyalty programa)